Neem contact op

Advies & Training

Organisatieverandering door advies & training

U weet waar u naar toe wilt met uw organisatie, maar hoe komt u daar? Bij die reis willen wij u ondersteunen en helpen. Een organisatieverandering is pas succesvol als iedere medewerker besluit om er aan mee te doen. Om dat te bereiken moet elke medewerker doordrongen zijn van het nut en de noodzaak van deze veranderopgave. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het team en/of de organisatie. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door het geven van advies en training.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wij krijgen de medewerkers mee

Jansen & De Vries begeleidt organisaties bij de bewustwording van deze verandering. Dit doen wij door gericht advies te geven en trainingen te verzorgen. Wij krijgen de medewerker mee met veranderingen. In onze diensten staat de vraagstelling van de klant centraal. Wij kijken altijd waar uw organisatie behoefte aan heeft, en stemmen de invulling van de training daarop af.

Succesvolle verandering

Om een succesvolle verandering plaats te laten vinden is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de context waarin deze veranderingen plaatsvinden zoals: processen binnen de organisatie, de communicatie tussen medewerkers onderling, de communicatie tussen medewerkers en leidinggevenden, en wat doen veranderingen met het individu.

Onze aanpak

Jansen & De Vries begeleidt organisaties bij de bewustwording van de veranderopgave en faciliteert de teams om daar direct acties aan te koppelen zodat zij mede eigenaar worden van het veranderproces en de uitkomsten daarvan. De begeleiding bestaat uit advies en/of een training ter verbetering van de organisatiecultuur, de samenwerking en vertrouwen, het leiderschap en prestatie management.

 

 

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht