Neem contact op
Prestatie management

Prestatie management

Verbeter uw bedrijfsprocessen met prestatie management

U streeft een bepaald doel na binnen uw organisatie. Hoe weet u of uw organisatie op de juiste koers ligt? En zit iedereen binnen het bedrijf op één lijn? Prestatie management, ook bekend als performance management, zorgt voor inzicht in deze vragen. Het bewust sturen op prestaties binnen een bedrijf staat hierin centraal. Jansen & De Vries helpt u bij performance management.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wat is prestatie management?

U kunt pas weten of u uw doel hebt behaald als u het doel hebt vastgesteld. Prestatie management begint met het vaststellen van de kritische prestatie indicatoren (KPI) en de strategie ernaartoe. Dit is de besturingsopgave. De strategie naar uw doelen wordt uitgevoerd aan de hand van de KPI. Hiermee stellen we vast of de organisatie nog op koers ligt. De KPI stellen we per afdeling vast om nog gerichter te kunnen denken, plannen en werken. Dit stelsel van samenhangende doelen, kritieke succesfactoren en KPI geeft uw bedrijf de mogelijkheden om zich continue te verbeteren.

Betrek uw medewerkers voor optimale prestaties

Het meekrijgen van uw medewerkers en organisatiecultuur is cruciaal voor de succesvolle realisatie van uw doelen. Hoe belangrijk het ontwikkelen van een strategie en het operationaliseren hiervan met indicatoren ook is: de crux zit hem ook vooral in het enthousiasmeren en in beweging zetten van de organisatie. In de praktijk moet het roer nogal eens om. De leiding staat voor de opgave om een nieuwe stijl van werken in te voeren.

Aanbieden als een kans of een bedreiging?

De samenhangende veranderingen bij een prestatie management traject kunnen gezien worden als bedreigingen. De neiging is groot om door te gaan op de bestaande weg. ‘Hoezo prestatie management? We hebben het druk en presteren al genoeg.’ Wij laten inzien dat het werken met prestatie management veel voordelen kan opleveren en krijgen bovendien uw medewerkers mee.

Meer informatie over prestatie management

Wilt u meer weten over prestatie management trajecten bij Jansen & De Vries? Neem dan contact met ons op. We brengen u graag verder.

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht