Neem contact op
Outplacement

Outplacement

Wat is outplacement?

Het vooruitzicht van ontslag geeft mensen onzekerheid over de toekomst. Jansen & De Vries helpt werknemers en werkgevers met outplacementtrajecten. Bij outplacement begeleiden we werknemers, die hun baan gaan verliezen, bij het vinden en pakken van kansen op de arbeidsmarkt. We vergroten daarmee de kans op het vinden van ander werk.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wanneer outplacement?

Bij een aankomend verlies van een baan komen vaak veel emoties kijken. Soms raakt een werknemer zijn of haar baan kwijt door een onoplosbaar arbeidsconflict, een reorganisatie, of door het vastlopen in een carrière. Er breekt een vastgestelde periode aan waarin medewerkers met loondoorbetaling actief gaan zoeken naar een nieuwe baan. Hulp van buitenaf kan dan welkom zijn.

Hoe werkt een outplacementtraject?

De re-integratieconsulenten van Jansen & De Vries hebben mensenkennis en ervaring in outplacement trajecten en helpen toekomstige ex-medewerkers bij een soepele heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Toekomstige ex-werknemers die starten met een outplacement traject doorlopen een aantal fases:

We zetten de mens centraal

De re-integratieconsulenten van Jansen & De Vries stellen samen met werknemers en werkgevers realistische doelen voor de toekomst. We blijven dicht bij de mens en houden rekening met iemands persoonlijkheid, talenten en mogelijkheden bij deze stap naar een nieuwe loopbaan.

Meer informatie over outplacement

Wilt u meer weten over outplacement trajecten bij Jansen & De Vries? Neem dan contact op met ons. We helpen u graag verder.

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht