Neem contact op

Loopbaanonderzoek

Inzicht met een loopbaanonderzoek

Een loopbaanonderzoek is een uitgebreide inventarisatie van wie je bent, wat je kan en ook wat je graag wilt. Tijdens dit onderzoek wordt gekeken naar jouw persoonlijkheid, talenten en mogelijkheden. Het onderzoek geeft een beeld van jouw capaciteiten, kwaliteiten, valkuilen en potentie.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Een loopbaanonderzoek duurt, afhankelijk van de testen die er ingezet worden, enkele uren tot een dagdeel. Het bespreken van de testen vindt plaats in een aantal gesprekken om inzicht te verkrijgen. Naast de mondelinge toelichting ontvangt u ook een schriftelijke samenvatting van het loopbaanonderzoek.

Wanneer kan een loopbaanonderzoek uitkomst bieden?

Het kan zijn dat je naar tevredenheid functioneert in je eigen baan, maar je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn om door te groeien. Het kan ook zijn dat je een tijdje niet actief bent geweest op de arbeidsmarkt, of toe bent aan een carrière switch. Een loopbaanonderzoek kan dan ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste zoekrichting om jouw doel te bereiken.

Heeft u een eigen zaak en wilt u een goede inschatting kunnen maken of degene die u op het oog heeft in staat is om uw bedrijf over te nemen, kan het inzetten van een loopbaanonderzoek zinvol zijn. Het onderzoek geeft een beeld op welke vlakken de persoon in kwestie bepaalde kwaliteiten heeft en waar hij of zij zich nog verder in moet bekwamen.

Loopbaanonderzoek

Onze werkwijze bij een loopbaanonderzoek

Je krijgt een oriënterend gesprek met één van onze arbeidsbemiddelaars/loopbaanadviseurs. Aan de hand van een loopbaanonderzoek kijken we naar jouw persoonlijkheid, talenten en mogelijkheden. De mens staat bij ons centraal. Samen kijken we naar de functie die het beste bij jou past en/of welke competenties je daar nog verder voor zou moeten ontwikkelen. Je krijgt een gericht advies gebaseerd op jouw interesses en mogelijkheden. Je sterke- en zwakke punten worden in kaart gebracht.

Wil je meer weten over een loopbaanonderzoek?

Al onze loopbaanadviseurs zijn NOLOC gecertificeerd. Wil je meer weten over het loopbaanonderzoek? Neem dan contact op met Jansen & De Vries voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht