Neem contact op
Consultancy HRM

Consultancy

Optimaal aanpassingsvermogen van de organisatie en medewerker

De consultant van Jansen & De Vries werkt samen met de klant aan de ontwikkeling of verbetering van de HRM strategie. Hierbij staan de activiteiten centraal die leiden tot de realisatie van de algemene organisatiestrategie en de wijze waarop de implementatie het beste kan plaats vinden. Dit alles wordt als resultaat vastgelegd in een plan van aanpak. Op deze wijze is de klant gegarandeerd van het feit dat het aanpassingsvermogen van de organisatie en medewerkers optimaal is. Zodoende geven wij samen richting aan de ontwikkeling van de organisatie

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wij ondersteunen de klanten bij het maken van een goede analyse van de organisatiestrategie, bij de kwantiteit en kwaliteit van de personeelsbezetting, bij het professionaliseren van HRM en de daarbij behorende processen, de bezetting van de HRM-afdeling en het meetbaar maken van HRM effectiviteit.

Onze aanpak

Onze aanpak wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

Expertise

Samen met de klant maken wij een goede en gedegen analyse van de huidige status van de organisatie en de activiteiten die bijdragen aan verbetering en duurzame ontwikkeling.

Communicatie

Onze consultants luisteren en zodoende kunnen wij altijd maatwerk leveren.

Objectiviteit

Onze consultant kijkt objectief naar de organisatie en de daarbij behorende zaken. Wij zeggen hierbij waar het op staat, ook al wordt dit in eerste instantie niet in dank afgenomen.

Realiseerbare oplossingen

Geen prachtige abstracte, complexe of te optimistische aanbevelingen. Onze consultant draagt bij aan praktische, pragmatische oplossingen of adviezen die haalbaar zijn.

Doelen

Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking met onze klant gericht is op toegevoegde waarde in de duurzaamheid en niet op een eenmalige winstmaximalisatie. Dit betekent dat wij op samenhangende wijze alle HRM aspecten met elkaar verbinden.

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht