Organisatieadviseur

Werkwijze

Samen aan de slag!

In onze werkwijze staat de mens centraal. Wij werken niet volgens vaste protocollen met een vaste aanpak. Wij geloven dat gezondheid heel persoonlijk is. Omdat ieder mens verschilt, zoeken we voor iedereen een werkwijze die bij hem of haar past. Ons uitgangspunt is daarom ook altijd het verhaal van de mens. Dit is het startpunt, waarna we kijken naar de juiste oplossing. De stropdas ligt bij ons al jaren onderin de kast, en we doen ons niet mooier voor dan we zijn. Onze kernwaarden zijn dan ook: samenwerking, betrokkenheid, klantgericht, integriteit en het sturen op resultaat.

Optimale en duurzame inzetbaarheid

De optimale en duurzame inzetbaarheid van een medewerker dient een strategisch onderdeel van de algemene bedrijfsvoering te zijn. Daarom hanteren we een cyclisch proces bij onze dienstverlening. Dit garandeert een optimaal effect en een optimale borging van de resultaten.

 1. Implementatie strategie
  Door het opstellen van een plan van aanpak met een duidelijke strategie, in overleg met de opdrachtgever, wordt een goede basis gelegd voor het veranderingstraject.
 2. Realisatie van verandering cultuur & leiderschap
  Door middel van coaching, advies of training realiseren we een verandering van cultuur en leiderschap.
 3. Beheersing processen
  Wij hebben kennis van zaken en zijn up-to-date m.b.t. de ontwikkelingen van o.a. Wet Poortwachter, kennis van sociale wetgeving en ICT.
 4. Persoonlijk, betrokken, prestatie en ontwikkeling
  Dat zijn voor ons geen loze kreten, maar waarden die voortdurend voorop staan in onze werkwijze. Onze kernwaarden zijn dan ook: samenwerking, betrokkenheid, klantgericht, integriteit en het sturen op resultaat.

In de afgelopen jaren hebben we steeds meer bedrijven kunnen overtuigen van onze manier van werken. Jansen & De Vries: Samen aan de slag!

Jansen & De Vries