Neem contact op

What you see is what you get! Met andere woorden, ik doe me niet anders voor dan dat ik ben.

Stephanie de Vries – Reukers

Casemanager Regie op Verzuim (CROV), Casemanager Taakdelegatie (CT), Financiële administratie en interne bedrijfsvoering

Stephanie de Vries is het aanspreekpunt voor zowel werkgevers als werknemers op het gebied van verzuimbegeleiding. Daarnaast houdt zij zich bezig met de financiële administratie en de interne bedrijfsvoering binnen Jansen & De Vries

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wat wil jij aan de mensen meegeven?

Ik wil meegeven hoe belangrijk het is om in eerste instantie verzuim te voorkomen door aandacht te hebben voor de medewerkers. En bij verzuim dat het heel belangrijk is om het proces van het ziektetraject goed te volgen. Het contact met de verzuimende medewerker te blijven handhaven en indien mogelijk de medewerker te blijven betrekken op de werkvloer. Zodra men verder in het ziekteproces is, dan moet er duidelijkheid gecreëerd worden bij zowel de werkgever als de werknemer wat de financiële gevolgen kunnen zijn.

Wat wil jij bereiken met jouw werk?

Het belangrijkste vind ik een goede verstandhouding tussen werkgever en werknemer. De werkgever voldoet hierdoor aan goed werkgeverschap en de werknemer door goed werknemerschap. Goed werkgeverschap betekent voor mij dat de werknemer het gevoel moet hebben dat de werkgever hem aanhoort en datgene in gang stelt om de werknemer weer mee te laten doen in het arbeidsproces. Een werknemer doet er ook alles aan om zo snel mogelijk weer het werk te kunnen hervatten.

Wat maakt Jansen & De Vries uniek?

Jansen & De Vries is een laagdrempelige organisatie. Wij zijn integer, zeer klantgericht, betrokken bij zowel de werkgever als werknemer. Een kleine organisatie met veel kennis van grote zaken.

Heb je een motto dat iets zegt over jou als persoon?

What you see is what you get! Met andere woorden, ik doe me niet anders voor dan dat ik ben.

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht