Neem contact op

Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.

Mike Leuijerink

Casemanager Regie op Verzuim (CROV), Re-integratieconsulent en loopbaanadviseur

Mike Leuijerink voert casemanagement werkzaamheden uit binnen het team van Jansen & De Vries en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van re-integratie 2e spoor- en outplacementtrajecten. Daarnaast verzorgt Mike binnen Jansen & De Vries ook de loopbaanadviestrajecten.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wat zijn jouw hobby's?

Ik kan ontzettend genieten van het erop uit te gaan met mijn 2 zonen en vrouw, een potje padel of een lange tocht maken op de racefiets/mountainbike.

Hoe ben je bij Jansen & De Vries terecht gekomen?

Via de voetbalvelden van F.C. Winterswijk heb ik Max de Vries leren kennen. Max was daar trainer van het 2e elftal en ik voetbalde destijds in het 1e elftal. Toen ik voor mijn studie op zoek was naar een stage ben ik via via met Max in contact gekomen en is het balletje gaan rollen.

Kun jij kort beschrijven wat jouw werkzaamheden zijn bij Jansen & De Vries?

Ik werk bij Jansen & De Vries als re-integratieconsulent en casemanager verzuim. Als re-integratieconsulent houd ik mij bezig met de begeleiding van mensen naar ander werk na (langdurige) werkloosheid en/of ziekte. Hierbij wordt ingezet op het vinden van werk dat past bij de kennis, mogelijkheden en vaardigheden van de cliënt. Tevens houd ik mij bezig met het loopbaanadviesbeleid daarbij help ik mensen om hun persoonlijkheid, interesses en wensen inzichtelijk te maken om hun loopbaan verder vorm te geven.

Als casemanager verzuim adviseer ik werkgevers en werknemers in het kader van verzuimmanagement met als doel een bepaald beoogd resultaat te bereiken.

Heb jij een motto dat iets zegt over jou als persoon?

“Alles gaat voorbij.”

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht