Neem contact op

Wie goed doet, wie goed ontmoet!

Jos Middelkoop

HR(M) professional en specialist wetgeving, verzuimregie en schadelastbeheersing

Jos is de register casemanager (Rccm®) die zowel werknemers als werkgevers begeleidt bij de gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid tot en met bezwaar (en beroep). Ook helpt hij werkgevers hoe risico’s beheerst kunnen worden op financieel gebied zoals Eigen Risico Dragerschap.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wat wil jij aan de mensen meegeven?

Als je mensen met respect benadert, krijg je ook respect terug. Hoe vervelend soms een boodschap ook kan zijn, blijf altijd eerlijk over de gevolgen. Geef mensen altijd kansen om er beter uit te komen en help ze daar bij. Geef de mensen geen vis, maar leer ze snel mogelijk vissen zodat ze zelfstandig verder kunnen.

Wat wil jij bereiken met jouw werk?

Ik wil organisaties en mensen bereiken die passie hebben voor de dingen die ze doen. Proberen het verschil te maken in de dingen die we doen voor en samen met onze klanten en hun medewerkers. Oplossingen zoeken en bijdragen aan dat mensen zo lang mogelijk en verantwoord aan het arbeidsproces kunnen deelnemen. Met mijn meer dan 25 jarige ervaring in het personeelsvak kan ik helpen het verschil te maken.

Wat maakt Jansen & De Vries uniek?

Daar waar vroeger de overheid heel veel zaken regelde voor burgers en bedrijven is dat verleden tijd. De kosten bij de overheid werden te hoog en het initiatief teruggelegd bij burgers en bedrijven. Dat houdt in dat als je geen initiatief neemt ook altijd de rekening betaald. Neem je wel initiatief door de regels te kennen en te kunnen toepassen levert dat aanmerkelijke voordelen op. Met name op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid kan het verregaande gevolgen hebben voor werknemers en werkgevers. Ook al wil je het goed doen, er zijn zoveel regels en die ook nog eens vaak veranderen, het is bijna onmogelijk om dat als bedrijf bij te houden. Bij Jansen & De Vries zijn we hier in gespecialiseerd om hier in te helpen met de menselijke maat.

Heb je een motto dat iets zegt over jou als persoon?

Wie goed doet, wie goed ontmoet!

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht