Neem contact op

Als je dicht bij jezelf blijft, kan je ver komen.

Ilse ten Brinke

HR Stagiaire

Ilse ten Brinke gaat aan de slag met het re-integratiebeleid, loopbaan coaching en outplacementtrajecten. Daarnaast gaat Ilse een onderzoek starten met het thema werkdruk in combinatie met ziekteverzuim om tot een passende interventie te komen die binnen organisaties zou kunnen worden ingezet.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wat zijn jouw hobby’s?

Het liefste ben ik elke dag in beweging! Dit houdt voor mij in dat ik vaak in de sportschool ben te vinden of een rondje hardloop. Daarnaast trek ik graag met mijn vrienden op, waarmee ik op stap ga, uit eten ga of andere dergelijke activiteiten onderneem. Helaas zitten die hobby's er door de huidige coronamaatregelen even niet in.

Hoe ben je bij Jansen & De Vries terecht gekomen?

Momenteel ben ik derdejaarsstudent Human Resource Management aan Saxion Hogeschool te Deventer. Mijn interesses binnen het vak van HR zijn onder andere re-integratie en arbobeleid, waardoor ik uitgekomen ben bij Jansen & De Vries als stage biedende organisatie.

Kun jij kort beschrijven wat jouw werkzaamheden zijn bij Jansen & De Vries?

Binnen Jansen & De Vries volg ik een meewerkstage. Dit houdt in dat ik op verschillende gebieden de praktijk van HR in duik. Doordat mijn interesses onder andere liggen in het psychosociale aspect van werk en de wet- en regelgeving ga ik me daar vooral op richten. Ik ga een onderzoek doen naar werkdruk in verband met verzuim. Daarnaast zal ik meedraaien in lopende re-integratie- en outplacementtrajecten.

Wat zijn jouw plannen voor de komende jaren?

In het laatste jaar van mijn studie wil ik mezelf verder ontwikkelen op het gebied van ondernemen en management. Dit ga ik voor een half jaar doen in het mooie Curaçao. Na mijn studie HRM staat er nog een Master Psychologie op de planning om meer kennis te krijgen van de mens.

Heb jij een motto dat iets zegt over jou als persoon?

“Als je dicht bij jezelf blijft, kan je ver komen.”

 

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht