Neem contact op

Waar een wil is… is een weg

Luc ten Broeke

HR-stagiaire

Luc ten Broeke gaat binnen Jansen & De Vries voornamelijk aan de slag met HR-gerelateerde werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan functieprofielen, inwerktrajecten, opleidingsplan etc. Daarnaast gaat Luc een onderzoek starten om de bedrijfsprocessen van Jansen & De Vries te analyseren en waar nodig te verbeteren. Gepaard met dit onderzoek start hij ook een werkdrukonderzoek, waarbij hij een advies zal schrijven. Daarnaast gaat Luc kennis en ervaring opdoen bij re-integratie trajecten, loopbaan trajecten en arbo/verzuim gerelateerde vraagstukken.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Wat zijn jouw hobby’s?

Mijn hobby is voornamelijk voetbal. Zelf voetbal ik al jaren bij S.V. Grol in Groenlo en ik ga graag naar de Grolsch Veste in Enschede om de wedstrijden van F.C. Twente te kijken. Natuurlijk vind ik het ook erg gezellig om met mijn vrienden wat te ondernemen in mijn vrije tijd.

Hoe ben je bij Jansen & De Vries terecht gekomen?

Max en Stephanie zijn jarenlang mijn buren geweest en ik was uiteraard op de hoogte van het bedrijf Jansen & De Vries. Daarnaast wilde ik erg graag kennis en ervaring op doen in het vakgebied van Jansen & De Vries, daarom heb ik hen benaderd voor een stageplek.

Kun jij kort beschrijven wat jouw werkzaamheden zijn bij Jansen & De Vries?

Ik ga verschillende projecten opzetten binnen Jansen & De Vries, zoals een werkdrukonderzoek en Business Proces Management. Daarnaast houd ik mij bezig met HRM-gerichte taken zoals het schrijven van een opleidingsplan, de functieprofielen, overeenkomsten en inwerktrajecten. Ook krijg ik de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in de dienstverlening die Jansen & De Vries aanbiedt.

Wat zijn jouw plannen voor de komende jaren?

Mijn plan voor de toekomst is natuurlijk afstuderen bij mijn opleiding Human Resource Business Management. Verder ben ik ook altijd al geïnteresseerd geweest in het vakgebied bedrijfskunde, dus wellicht ga ik na mijn afstuderen nog een studie bedrijfskunde volgen om mijn kennis te verbreden.

Heb jij een motto dat iets zegt over jou als persoon?

“Waar een wil is… is een weg”

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht