Neem contact op

Reviews

Lees wat onze klanten van ons vinden

Als werkgever vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zich gezien voelt in ons bedrijf en met plezier naar het werk komt. Dit gaat natuurlijk niet altijd vanzelf en hier komt Jansen & De Vries voor ons in beeld. Jullie zijn zeer deskundigheid op het gebied van verzuim en re-integratie, hebben inzicht in bedrijfsprocessen en zien wat er nodig is om onze organisatie in beweging te krijgen en te houden. Een fijne partner dus om mee te werken!

Suzanne Haeck
MaximaVida

Onze samenwerking, inmiddels alweer bijna een lustrum, kenmerkt zich als volgt: prettige contacten, korte lijnen, formeel indien nodig/ informeel als het kan. In het bijzonder noemen we de betrokkenheid en deskundigheid van ‘onze’ bedrijfsarts/ adviseur Arbeid & Gezondheid.

Anke Donderwinkel (HR-adviseur)
HSF Logistics Winterswijk BV

Een bedrijf met een grote mate van deskundigheid op het gebied van re-integratie. Samen met ons werken ze aan de re-integratie van de werknemer, zodat langer verzuim dan nodig is wordt voorkomen. Wij zijn dus uitermate tevreden met deze Arbodienst.

Carla Bonsen
Wessels Tegels

We werken al jaren , zeer tevreden , samen met Jansen en de Vries. Vooral de “korte lijnen” en de flexibiliteit zijn voor ons van belang.

Henk Korten
Hoopman Machines BV

Betrokken, deskundig en met beide benen op de grond.

Pim Peeters
Niegel Profiel-ommanteling

Wij werken voor alle arbo gerelateerde zaken al een aantal jaren naar volle tevredenheid samen met Jansen en de Vries. Voor ons zijn het persoonlijke contact en de kleinschaligheid van het kantoor doorslaggevend in de keuze. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, samenwerking en verstrekte adviezen.

Paul Schurink
Wanders Groep BV

Mijn ervaring met Jansen en de Vries op het gebied van coaching/ begeleiding is: Het is en blijft een stralende dag en ik mag er zijn. Deze zin geeft mij iedere keer weer een lach op mijn gezicht en maakt een tegenslag weer lichter. Positief zijn en blijven. I.v.m. privacy is deze recensie anoniem.

Anoniem
Review cliënt

Jansen & De Vries is al jarenlang onze partner voor al onze arbo-gerelateerde zaken en voor de coaching en begeleiding van ons team. We werken op een hele prettige manier met elkaar samen met korte lijntjes en weten precies wat we aan elkaar hebben. Door hun deskundigheid, praktische inslag en integriteit is Jansen & De Vries inmiddels een vast en onmisbaar onderdeel van ons team geworden. En de gevleugelde uitspraak "Alleen ben je sneller, maar als team kom je verder" zit mede dankzij Max inmiddels ook echt in het DNA van Marotura.

Redouane Taouil
Marotura All Online Business
Advies & Consultancy
Financiële dienstverlening
Bouw
Horeca & Recreatie
Primair & Voortgezet onderwijs
ICT, Media & Communicatie
Autohandel, Groothandel & Detailhandel
Vervoer
Industrie
Persoonlijke dienstverlening & Not-for-profit
Zakelijke dienstverlening
Gemeenten
Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht