Neem contact op
Management coaching

Management coaching

Goede communicatie is van groot belang binnen elke organisatie. Communicatie helpt om taken te kunnen volbrengen, veranderingen te kunnen doorvoeren en, zeker niet onbelangrijk, om relaties te ontwikkelen en te onderhouden. Wij coachen managers om goed te communiceren met hun medewerkers om zo een optimale samenwerking binnen de organisatie te verkrijgen. Onze coaches laten zien wat de invloed van bepaald gedrag op medewerkers kan zijn. Door de manager een spiegel voor te houden, maar ook door het begeleiden naar de oplossing van een probleem.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Knelpunten wegnemen

Jansen & De Vries coacht managers bij het onder de aandacht brengen van het functioneren van medewerkers in de organisatie. Knelpunten binnen het werk zijn vaak lastig te onderkennen en aan te pakken. Onze ervaren coaches weten de vinger op de zere plek te leggen, en deze ook weg te nemen. Dit gebeurt in de vorm van enkele gesprekken, die gericht leiden naar de juiste balans in het werk.

Balans vinden

Het uiteindelijke doel is dat managers hun eigen kracht en die van de medewerkers kennen. Door effectief leiderschap en door te blijven werken aan het arbeidsvermogen binnen de organisatie, zal er een juiste balans ontstaan tussen plezier in het werk en het leveren van prestaties.

Meer informatie over management coaching?

Wilt u meer weten over management coaching door Jansen & De Vries? Neem dan contact met ons op. Onze coaches zijn professionals op het gebied van management coaching en helpen u graag vooruit.

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht