Organisatieadviseur

Over Jansen & De Vries

Samen aan de slag!

Ontstaan van JANSEN & DE VRIES

De basis van Jansen & De Vries ligt op de velden van voetbalvereniging SV Grol in Groenlo. Daar ontmoeten Sjaak Jansen en Max de Vries elkaar. Eerst in de jeugd, later in het eerste van voetbalvereniging SV Grol. Eigenlijk is er vijftien jaar later weinig veranderd. Jansen & De Vries spelen nu op een ander veld, waar grote overwinningen te behalen zijn. Het doel is om mensen optimaal te laten functioneren in een arbeidsrelatie, en zo te komen tot een duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hiervoor zetten wij o.a. onze disciplines; coaching, advies en training in. Eén van onze specialiteiten is het begeleiden van verandertrajecten binnen bedrijven. De vaste selectie van Jansen & De Vries bestaat uit:

Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met Fysiotherapie & Manuele therapie Sjaak Jansen, arbeidsdeskundigen, psychologen, gezondheidswetenschappers en een psychiater. De Vries: “Er zijn problemen waarvoor andere deskundigheid nodig is. Wij zoeken binnen en buiten ons netwerk totdat we zo’n specialist hebben gevonden. Wij zijn resultaatvoetballers: we weten wanneer we de bal in moeten leveren. ”

Missie Jansen & de Vries

Betrokken samenwerken aan een duurzame en vitale toekomst van organisatie en medewerkers

Visie Jansen & de Vries

Waarde toevoegen aan de duurzame en vitale toekomst van organisatie en medewerker(s) door daadkrachtig, integer, resultaat-, klantgericht en met gedeelde verantwoordelijkheid samen te werken aan de optimale inzetbaarheid van de medewerker

Jansen & De Vries