Klantgericht

De Strateeg

Aanpassing aan de veranderende omgeving

Charles Darwin had het in 1864 al over´Survival of the Fittest´: organismen die zich steeds het best weten aan te passen aan de veranderende omgeving hebben de beste kans om te overleven. Bij organisaties en mensen is dit niet anders.

Verandering is van alle tijden, maar de veranderingen volgen elkaar nu steeds sneller op.Wij zijn ervan overtuigd dat deze ontwikkelingen nooit meer zullen ophouden. Nieuwe technologieën (met name ‘online’) dwingen ons om ons aan te passen. Dit vraagt veel van de mens, maar ook van de organisatie.

Optimale inzetbaarheid van organisatie en medewerkers

Samen met de strategisch consultant van Jansen & De Vries wordt gekeken op welke wijze de verandering van de organisatie van invloed is op het HRM beleid en de uitvoering hiervan. Optimale inzetbaarheid van organisatie en de medewerkers is onze gezamenlijke doelstelling. Waarbij er steeds een balans is tussen de verandering vanuit de organisatie en wat de medewerkers kunnen bijdragen. Immers niet de machines maar de mens maakt het verschil!

Lange termijn visie voor uw organisatie

Samen formuleren we een plan van aanpak om effectieve HR strategieën te ontwikkelen, welke aansluiten bij lange termijn doelstellingen. Samen komen we tot een lange termijn visie voor uw organisatie. Wij ondersteunen u ook bij de uitvoering van deze strategieën. Een praktische begeleiding van werkgever en werknemer: dat is waar wij in geloven. Zo zorgen we er samen voor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst!

 

Jansen & De Vries