Neem contact op
Coaching

Coaching

Coaching naar duurzame inzetbaarheid van organisatie en medewerker

De trends voor de komende jaren op de arbeidsmarkt zijn helder: de vergrijzing en ontgroening staan voor de deur. De uitstroom van oudere medewerkers neemt toe en de instroom van jongeren stagneert. Vacatures worden moeilijker in te vullen en met de ouderen verdwijnt er veel kennis en expertise uit de organisatie. Duurzame inzetbaarheid is daarom steeds meer van belang: ervoor zorgen dat mensen betekenisvol, competent en gezond aan de slag zijn en blijven. Coaching van alle werknemers binnen een organisatie wordt onder andere hierdoor steeds belangrijker.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Behoud uw menselijk kapitaal

Het behoud van uw menselijk kapitaal wordt steeds belangrijker. Wij coachen zowel medewerkers als leidinggevenden binnen een organisatie. Wij geloven in het feit dat iedere werknemer optimaal presteert wanneer iemand plezier heeft in zijn of haar werk. Daarom bevorderen we werk waarin mensen betekenisvolcompetent en optimaal aan de slag zijn en blijven.

Wij coachen managers om goed te communiceren met hun medewerkers om zo een optimale samenwerking binnen de organisatie te verkrijgen. Onze coaches laten zien wat de invloed van bepaald gedrag op medewerkers kan zijn. Door de manager een spiegel voor te houden, maar ook door het begeleiden naar de oplossing van een probleem.

Stap voor stap een team vormen middels teamcoaching

Om te voorkomen dat de individuen zich met de ruggen naar elkaar keren, kan teamcoaching helpen bij het vormen van een team. Het inzicht dat teamcoaching een oplossing kan bieden voor de vorming van een team is een eerste grote stap. Jansen & De Vries ondersteunt en begeleidt u en uw medewerkers tijdens het gehele traject.

Haal het beste uit jezelf

Daarnaast ondersteunen we bedrijven bij het borgen van aandacht voor het functioneren van medewerkers in de organisatie. Knelpunten binnen je werk zijn vaak lastig te onderkennen en aan te pakken. Onze ervaren coach weet de vinger op de zere plek te leggen, en deze ook weg te nemen. Dit gebeurt in de vorm van enkele gesprekken, persoonlijke coaching, die je gericht leiden naar de juiste balans in je werk.

Het uiteindelijke doel? Een volwassen arbeidsrelatie. Medewerkers zelf kennen hun krachten en willen en kunnen werken aan hun (blijvende) arbeidsvermogen. De organisatie en de medewerker zorgen in een gezonde wisselwerking voor zingevingplezier in het werk en presteren het hele jaar door.

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht