Neem contact op

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

5 tips om je loopbaan te verbeteren

Of je tevreden bent met je loopbaan of niet, het is altijd goed om hier even bewust bij stil te staan en te bekijken wat je kunt verbeteren. Maar hoe pak je dat aan? We hebben daarom hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Meer weten?
Bel ons
Stuur een e-mail

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
ma t/m vr van 8.30-17.30 uur.

Tip 1: Stel doelen

Wat wil jij echt? Wat zijn jouw dromen en wensen? Probeer aan de hand daarvan jouw doelen vast te stellen. Start hierbij met kleine stappen en beschrijf hierbij doelen waar je direct mee aan de slag kan.

Tip 2: Blijf leren en ontwikkelen

Je kunt je blijven ontwikkelen d.m.v. een opleiding of cursus, maar ook bijv. door het luisteren naar een podcast, het aangaan van een nieuw project, het volgen van een webinar of door te leren van anderen. Dit draagt niet alleen bij aan je ontwikkeling, maar geeft je ook zelfvertrouwen en nieuwe energie en inzichten.

Tip 3: Doe het samen

Het is fijn om iemand te hebben waarmee je kunt sparren en ideeën kan bespreken, iemand die soms ook een stok achter de deur kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een collega of iemand die je vertrouwt.

Tip 4: Netwerken

Of je nu daadwerkelijk een stap wil maken in je loopbaan of niet, besef het belang van netwerken en het koesteren van je netwerk. Dit hoeft niet direct te betekenen dat je allerlei netwerkborrels afstruint. Denk naast je netwerk vanuit je werk, ook aan vrienden, buren en bekenden van andere activiteiten zoals sportverenigingen.

Tip 5: Sta open voor nieuwe kansen

Als je wilt groeien in je carrière is het belangrijk om altijd open te staan voor nieuwe kansen en uitdagingen. Wel is het belangrijk om dan van te voren te bedenken wat opgedane kennis en ervaringen voor jou persoonlijk, jouw loopbaan en je ambities betekenen. 

Meer weten?

Heb je behoefte aan verdere ondersteuning met betrekking tot je loopbaan? Dan helpen we je graag! Neem direct contact op met ons. 

Samen maken we er werk van!
Samenwerking
Betrokkenheid
Klantgericht
Integriteit
Resultaatgericht